top of page

ПОИСК ПО КЛЮЧЕВЫМ СЛОВАМ 

НОВЫЕ ЗАПИСИ 

«Ти, школо, гавань різних поколінь…»

4 жовтня 2019 року в Бориспільському НВК "Гімназія "Перспектива" відбулося подвійне свято - відзначення 30-річного ювілею закладу та урочисте відкриття стадіону зі штучним покриттям. Ця подія потрапить в історію закладу та міста.

За всі роки гімназія має вже четвертого директора. Впевнено естафету прийняла Клименко Неоніла Іванівна. До цього школу розбудовув мудрий і толерантний директор Черницький Олександр Володимирович, до якого з любов’ю та шаною ставилися і вчителі, і учні, і батьки. Наступним директором стала добра, щира людина, компетентний, невтомномний педагог Череватенко Ольга Миколаївна. Третім директором закладу була Антоніна Станіславівна Черницька, яка продовжила справу свого чоловіка.

Сьогодні НВК – це осередок мудрості, творчості та успіху з потужною матеріально-технічною базою, сучасним освітнім середовищем для школярів, креативними підходами до науково-методичної роботи, широкими можливостями для розвитку гурткової та спортивної роботи.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи Гімназії «Перспектива» дякують голові Київської обласної державної адміністрації Михайлу Кареновичу Бно-Айріяну, Бориспільському міському голові Анатолію Соловйовичу Федорчуку, начальнику управління фізичної культури та спорту Київської обласної державної адміністрації Тимофєєву Сергію Олександровичу, депутатам Київської обласної ради, депутатам Бориспільської міської ради за підтримку та співпрацю у розбудові нашого закладу.

 

«Твоє призначення приховано в тому, що ти любиш робити більш за все на світі».

Закарін Д.

bottom of page